You are here

Welkom bij The Travel Company

Beste reiziger,

Ons aanbod omschrijven in een notendop? Geen makkelijke opgave... Als onafhankelijk reisbureau kunnen wij u een ruim gamma bieden van bestemmingen én leveranciers, gaande van de algemene tot de kleinere (niche-) touroperator.

Reeds meer dan 25 jaar staan wij garant voor een uitmuntende service en een correct reisadvies. Ons professioneel reisagententeam bezocht een groot deel van de wereld voor u. Ons ruim aanbod reisbrochures wordt aangevuld met onze à-la-carte-afdeling, die voor elke vakantiewens een betaalbare oplossing biedt. Onze stokpaardjes zijn oa Thailand, Indonesië, USA, Canada, Latijns-Amerika, Zuid-Afrika, Spanje, Portugal en nog zo veel meer.
Maak zeker gebruik van de mogelijkheid tot het maken van een afspraak. Zo hoeft u nooit te wachten en krijgt u persoonlijk advies op maat.

Veiligheid en zekerheid dankzij onze beroepsvereniging VVR en voor de à-la-carte-afdeling onze nooddienst die 24/24 bereikbaar is.

Bent U op zoek naar een degelijke én ervaren partner om samen te werken om uw zakenreizen te verzorgen? Ook hier hebben wij ruim 30 jaar ervaring en hebben wij een ruim klantenbestand uitgebouwd.

Uw vakantiewensen en onze vakkennis bezorgen u de mooiste tijd van het jaar!

Dirk De Wulf
zaakvoerder